Як стверджує колишній нападник "Манчестер Юнайтед" Дуайт Йорк, Кріштіану Роналду надав Еріку тен Хагу список вимог невдовзі після того, як голландець обійняв посаду головного тренера "червоних дияволів" минулого року.

Роналду, чий контракт з "Юнайтед" був розірваний у листопаді після його скандального інтерв'ю з Пірсом Морганом, як передбачається, поінформував Тен Хага про те, наскільки він незадоволений керівництвом клубу, і виклав кілька вимог, які він мав отримати від тренера на майбутній сезон.

Кріштіану Роналду вибрав «Манчестер Юнайтед» у 2003 році: Зображення: Press Association

За словами Йорка, напружена розмова фактично заклала "бомбу уповільненої дії", яка закінчилася припиненням перебування Роналду в "Юнайтед".

"Для мене те, що зробив Кріштіану, не стало несподіванкою" , - сказав Йорк The National. - У мене була розмова віч-на-віч з [Роналду]... ми говорили докладно. Я знав, що він незадоволений тим, що відбувається в клубі. Він дуже відкрито та чесно висловив мені це. Він був явно незадоволений. Він [Роналду] відчував, що клуб не просувається вперед так, як він цього хотів, і вимагав певних речей від нового менеджера. Я відчував, що якщо цього не станеться, то станеться те, що ми зрештою побачили. Тому, коли все це вийшло назовні, я зрозумів, що це вже бомба уповільненої дії, яка готова вибухнути.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ерік тен Хаг, кадр з відео

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду перейде до "Ньюкаслу" з "Аль-Насра" до кінця сезону, але є одне "але": підписав контракт неохоче.

Раніше ми повідомляли, що 37-річний Кріштіану Роналду повернувся до "Реалу Мадриду" після вильоту з ЧС-2022: Анчелотті радий допомогти.