Відома українська телеведуча, зірка шоу "Маска" Дар'я Трегубова, яка більше відома своїм проєктом "Даша читає" похвалилася своїми вміннями.

На своїй сторінці в Instagram Даша Трегубова розмістила замріяне фото у білому вбранні, та поділилася, що хоче дізнатися про те, хто є хто серед її підписників. Щоб дати приклад, Даша трохи розповіла про себе.

Дар'я Трегубова. Фото: Instagram

Вона зазначила, що хоча всі її знають як актрису та телеведучу, вона насправді пише сценарії, та займається копірайтингом для великих компаній. Також дівчина зазначила, що провела декілька благодійних концертів для підтримки України.

Даша Трегубова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Я також пишу сценарії фільмів та серіалів (зараз - для великої італійської кінокомпанії), працювала копірайтером для всесвітньо відомих брендів у рекламних агенціях; веду івенти і читаю там вірші (протягом останнього року це були благодійні заходи для України в Іспанії, на Кіпрі, в Києві, попереду - в Швеції та у Відні). - написала Трегубова.

Жінка також написала про плани, які хотіла б втілити, але деталі вирішила написати в інших дописах.

У коментарях зізналися, що люблять слухати вірші у виконанні актриси, та чекають її на своїх івентах. Також зізналися, що завдяки Даші дізнаються про нових авторів.

Нагадаємо, ми писали, що Даша Трегубова розкрила справжню силу кохання, від цих слів сохне в горлі.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "маска" Даша Трегубова зізналася, що готова дружити зі штучним інтелектом: "Можна спокійно віддавати".

Також "Знай.ua" інформував, Даша Трегубова знайшла підлу росіянку, яка намагалася вкрасти її індивідуальність: "Такого плагіату ще не бачила".