Відома українська співачка Олександра Заріцька, більше відома як солістка гурту KAZKA поділилася зі своєю ватагою шанувальників новою піснею, яку заспіває на День Святого Валентина під час гастролей.

На своїй сторінці в Instagram Олександра розмістила уривок з піснею, та запросила своїх фанів до творчого завдання, вигадати назву ля нової пісні.

Олександра Заріцька. Фото: Instagram

Як без кохання? Ми цього і не дізнаємось, адже вже 14 лютого будемо святкувати кохання. За останній рік наші серця розбивались на шматочки сотні разів. Кожне місто, кожен обстріл, кожен воїн, друг, знайомих незнайомець, українець, що постраждав через війну — неможливий біль та непоправна втрата. Однак ми продовжуємо жити та любити. Заради України та нашого чудового щасливого майбутнього, — написала співачка.

Олександра Заріцька. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

У коментарях подякували зірці за нову пісню.

"Нарешті я дочекалася нової пісні. Обожнюю всі твої пісні! Це в тебе пісня про кохання до дня св. Валентина?", "От тіки не тре Дорофєєву на мінімалках, Саша, пліз", "Дуже гарна пісня, в очікуванні прем'єри", "А назва, може "як без кохання"?", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Олександра Заріцька з "KAZKA" перед важливою подією дістає все те, що любить у собі: "Жити далі".

Як повідомляв "Знай.ua" Олександра Зарицька з "KAZKA" у новому образі "сховалася" за тоненькими стебельцями квітів.

Також "Знай.ua" інформував, KAZKA та Євген Хмара поділилися незабутнім вайбом від спільної роботи.