Всіми відомий український боксер-легковаг Василь Ломаченко останнім часом остаточно прийняв бік у цій війні.

Якщо хтось очікував від нього, що він все ж таки зречеться УПЦ і Московського патріархату... то все сталося точно навпаки. Зараз спортсмен взагалі виїхав з України до США, оскільки за кілька місяців у нього пройде наступний поєдинок і потрібно підготуватися до нього.

Василь Ломаченко, скріншот: Youtube

Василь Ломаченко, колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях (17-2, 11 KO), відправився до Сполучених Штатів Америки для підготовки до свого наступного бою, який запланований на 20 травня, проти Девіна Хейні - володаря титулів WBC, WBA, IBF та WBO у легкій вазі.

Прибувши в Америку, Ломаченко, український боксер, Instagram якого заблокований в Україні, звернувся до своїх шанувальників зі словами подяки... проте українці й досі вважають його зрадником. Невідомо, що може змінити думку про людину, яка підтримує УПЦ.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Я хочу сказати велике спасибі тим, хто підтримує мене протягом моєї боксерської кар'єри, протягом моєї аматорської кар'єри. Це дуже-дуже важливо для нас", - заявив він.

Чи підніме він наступного разу український прапор із рингу чи ні – залишається загадкою.

Нагадаємо, Василь Ломаченко ротом московського попа просить зняти заборону на УПЦ: "Що коїться..."

Як повідомляв "Знай.uа", Василь Ломаченко вирішив повністю закритися від українців: тільки московські попи та російські фанати

Знай.ua писав, Василь Ломаченко визначився з позицією щодо війни, і проводить час із санкційним митрополитом: "Бог це любов, а не дід з бородою"