Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Якщо зовсім недавно нам залишалося лише чекати 29 квітня — день, коли мав відбутися поєдинок нашого бійця проти британця Тайсона Ф'юрі, на стадіоні "Уемблі". Але останнім часом тільки й з'являються новини про те, що боксерам не вдалося погодити всі тонкощі, щоби вийти на ринг.

Олександр Усик, фото: Instagram

Зараз Boxing Kingdom у соціальній мережі Twitter цитує слова Олександра Усика, який після зриву поєдинку заявив, що британець з ним навіть і не збирався змагатися. За словами Усіка, після низки безплідних переговорів щодо проведення бою за абсолютний чемпіонський титул у важкій вазі, він зрозумів, що Ф'юрі хотів уникнути зустрічі на рингу.

"Мій досвід цього разу у Великій Британії був дивним. Я очікував великого бою. Але натомість мій суперник не збирався битися зі мною, він просто хотів висміяти мій зовнішній вигляд", - заявив Олександр Усик.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram

І справді... Тайсон Ф'юрі, під час переговорів з українцем, насміхався над зовнішністю українця, називаючи його "кроликом".

Олександр Усік володіє титулами за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), WBO (Всесвітня боксерська організація) та IBF (Міжнародна боксерська федерація). Тоді як британець – лише одним WBC (Всесвітня боксерська рада). Якби наш боксер здолав Тайсона Ф'юрі, він став би абсолютним чемпіоном світу.

Нагадаємо, дружина Олександра Усика зганьбила Тайсона Ф'юрі після зірваного бою: "Королева, бути жадібним погано"

Як повідомляв "Знай.uа", "Не вистачило клепки його включити": дружина Усіка Катя згадала ганьбу окупантів у їхньому будинку

Знай.uа писав, росіянин Повєткін забув, як його принизив Кличко, і захотів бою з Усиком: образився за правду