Відома виконавиця Настя Каменських продовжує ділитися з аудиторією будь-якими публікаціями у соціальній мережі Instagram.

Проте її чоловік Олексій Потапенко, хоч сам нічого й не робить, але продовжує вляпуватись у всілякі скандали. І зараз українська артистка GIP C, колишня учасниця гурту NZK, звинуватила відомого продюсера та репера у спробах встановлення інтимних стосунків.

Олексій Потапенко, фото: Instagram

За її словами, артист намагався залучити її до "непристойності", пропонуючи кар'єру в групі як винагороду. Детальніше про Потапу та його "інтимні пропозиції" GIP C розповіла в соціальній мережі Instagram. Хоча поки що не надала жодних конкретних доказів.

"Я припускаю, що конкретно мене взяли, тому що щось свербіло в штанах. Як інакше пояснити наші "великі" розмови в неробочий час, вночі, з лисим Альошею, мені незрозуміло. Він мені каже: "Я тебе хочу на задньому сидінні, щоб ноги ось так були", - зазначила вона.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

GIP C, скріншот: Instagram Stories

Дівчина намагалася "уникати" інтимних тем, змінювати напрямок розмови, проте флірт та натяки з боку репера тривали. Вона здивована тим, як уміло продюсер вдавався, нібито нічого "не відбувається", коли вже був одружений з Настю Каменських.

Користувачі ж у такий розклад подій мало вірять.

GIP C, скріншот: Instagram

GIP C, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася, що коїться у неї "всередині": "Поєднатися з близькими..."

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських розповіла про важливу відмову, знав і Потап: "Не відпускайте своїх чоловіків"

Знай.uа писав, Потап показав свинарник з улюбленою літерою росіян і не втримався: "Ці полонені підуть у витрату на Великдень"