Відома українська ведуча ТСН на "1+1" Алла Мазур поділилася тяжкою новиною на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Її батько Григорій Франкович помер... за два роки після того, як журналістка втратила маму (2021).

Алла Мазур, instagram.com/allamazurofficial

Алла Мазур написала велику публікацію і почала її слова, що батько для неї був неймовірною "гордістю". Він навчив її максималізму в кар'єрі, оскільки особисто працював до останнього пацієнта у черзі. А ще жінка згадала, що як би дивно це не звучало, саме батько навчив її смажити картоплю, а не мама.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"А ще ти терпляче переносив мої експерименти та "блискучі ідеї". Ти так само погодився на мою ідею і зараз, наприкінці 2022-го. Я купила нам усім святкові светри і наполягла, щоб ми зустрічали 2023 саме так", - пише Алла Мазур.

Це потрібно було, щоб підняти настрій у ході повномасштабної війни. І тоді ще телеведуча не знала, що Новий Рік 2023 вони зустрічають разом востаннє... хоча збудували стільки планів на літо.

Скрін, Instagram Алла Мазур

У чоловіка трапився інсульт. Алла годувала його з ложечки, вірила в те, що ще можна поліпшити ситуацію. Однак "хепі-енду" не відбулося. Тепер їх вся родина плаче, хоча чоловік нарешті возз'єднався зі своєю дружиною на небі.

Нагадаємо, зірка ТСН Алла Мазур показала злочин путіна та росіян, який не стертиме часом: "Слухайте, як брешуть"

Як повідомляв "Знай.uа", ведуча на "1+1" Алла Мазур розгадала секрет гарного настрою та поділилася з українцями: "Зараз не в тему..."

Знай.ua писав, що веде на "1+1" Алла Мазур про лють росіян через незламний дух українців: "Фантастичний фільм-катастрофа"