Зовсім недавно ми писали новину, пов'язану із сином легендарної Софії Ротару Русланом Євдокименком, який повідомив про смерть улюбленої тещі.

Потім йшлося, що стосується онука виконавиці, музиканта Анатолія Євдокименка, якому вдалося виїхати з України, незважаючи на війну. А зараз варто поговорити про саму Софію Ротару... адже до неї вже встигли дістатися російські ЗМІ, перекрутивши звичайну Stories у Instagram у своїх пропагандистських цілях.

Софія Ротару, фото: Instagram

Так окупанти вже встигли заявити, що Ротару "подала особливий знак" та підтримала РФ під час цієї війни. Якийсь натяк вони знайшли у привітанні онука з Днем Народження... через те, що написано воно було російською мовою.

Софія Ротару, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Для підтвердження своїх заяв вони навели висловлювання Ганни Калашникової, яка виступає перед окупантами та підтримує кремлівський режим. Вона стверджує, що Ротару, мовляв, "все чудово розуміє".

"У шоу-бізнесі сприйняли ці слова як особливий сигнал Софії Михайлівни, надісланий РФ. Мовляв, вона з нами", - повідомляють там.

Софія Ротару, скріншот: росЗМІ

Сама співачка не коментує ці новини від країни-агресора. Ротару багаторазово публічно висловлювала свою позицію та демонструвала свою підтримку своєї Батьківщини. І навіть нове привітання, дружини сина Світлани Євдокименко, яке знову було написане російською мовою – нічого не змінює.

Софія Ротару, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, онук Софії Ротару вперше показав свою красуню-дівчину, вибравшись до Європи: "Пишаюся"

Як повідомляв "Знай.uа", син Софії Ротару повідомив про трагічну втрату: пішла з життя

Знай.ua писав, Софія Ротару послала росіян за російським кораблем, не погодилася навіть за 100 тисяч євро: "Не в настрої"