Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Нещодавно ми дізналися, що бій 29 квітня між ним і британцем Тайсоном Ф'юрі, на стадіоні "Уемблі", не відбудеться. Але зараз ми сфокусуємось не на спортивній кар'єрі Олександра, а на тому, що сталося 29 березня 2023 року... у день, коли УПЦ МП провели останній день у Києво-Печерській лаврі. Несподівано там з'явився і Усік... що багато фанатів відверто не зрозуміли. Пояснити ситуацію довелося дружині боксера Катерині.

Олександр Усик, фото: Instagram

[quote author=""]"Віра в душі кожного з нас. Для мене віра – це насамперед вчинки, спосіб життя і внутрішнє світло. Бог не в рясі, Бог у душі, але кожному потрібен свій шлях, щоб прийти до цього" , - пише Катерина.

Після цього вона заявляє, що добро обов'язково переможе будь-які злі наміри росіян (наших сусідів). І вона нагадала, що Києво-Печерська лавра знаходиться саме на українській землі. Тому кожен має повне право ходити туди.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Крім Олександра Усика, цього дня біля Лаври зібралися сотні любителів московських попів, які навіть були готові руки цілувати членам УПЦ МП.

Катерина Усик, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Олександр Усик зізнався, що Ф'юрі "боявся" виходити ним на ринг - через це бій скасувався

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Олександра Усика зганьбила Тайсона Ф'юрі після зірваного бою: "Королева, бути жадібним погано"

Знай.uа писав, "Не вистачило клепки його включити": дружина Усіка Катя згадала ганьбу окупантів у їхньому будинку