Моніка Беллуччі - відома італійська модель, актриса, яка знялася в багатьох фільмах, включаючи "Матрицю", "Малену", "007: Спектр" і так далі.

Однак зараз ми сфокусуємося не на ній, а на її 18-річній дочці Діві Кассель, яка також займається модельним бізнесом.

Дева Кассель. Фото: Instagram

Дочка італійської актриси та французького актора Венсана Касселя зовсім недавно порадувала шанувальників новою серією фотографій на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 945 тисяч людей.

Вона опублікувала знімки у чорно-білому форматі, у різних позах та у різних шатах. Діва, яка лише кілька місяців тому стала повнолітньою, не посоромилася навіть оголитися.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

На різних фотографіях вона то в чорному корсеті, то в прозорому одязі, через яке видно її груди, і яке ніяк не ховає її волохаті пахви. Ще Діва Кассель здалася зовсім без одягу, прикривши те, що не можна показувати своїми руками.

"Діва така ж темпераментна, як і її мати. Еротика з віком розкривається все більше. І ці пахви в її виконанні, теж страшенно сексуально", - пише один з користувачів у коментарях.

Нагадаємо, 56-річний Венсан Кассель з "12 друзів Оушена" розлучився з 26-річною Тіною Кунакі: 5 років шлюбу - ніщо для колишнього Белуччі

Як повідомляв "Знай.uа", після успіху на показі мод у Парижі дочки Діви, Моніка Белуччі вирішила нагадати про себе: "Не старий, чорт забирай"

Знай.ua писав, дочка Моніки Белуччі Діва Кассель запалила вже не заборонену в Instagram детальку в ажурному боді: "Така ж як мама..."