Спортивне агентство Skills Challenge Entertainment із Саудівської Аравії планує провести в грудні турнір у суперважкій вазі за участю легендарних боксерів — Тайсона Ф'юрі, Ентоні Джошуа та Деонтая Уайлдера і, звичайно ж, Олександра Усика, який досі хоче провести поєдинок проти британів .

Відомо, що вже зараз ведуться "розмови" з командами кожного зі спортсменів, хоча хтось із них може вийти на ринг навіть раніше - вже цього літа. Наприклад, Тайсон Ф'юрі та китайський професіонал Чжан Чжилей; Олександр Усік та Даніель Дюбуа (обов'язковий претендент на титул WBA); Ентоні Джошуа та Ділліан Уайтт (матч-реванш).

Олександр Усик, скріншот: Youtube

Однак Амер Абдалла – голова боксерського відділу Skills Challenge Entertainment – ​​попереджає боксерів про проміжні поєдинки, стверджуючи, що поразка може виключити будь-якого з них із турніру в Саудівській Аравії.

"Часу ще багато, зараз травень і до грудня часу дуже багато. Ці хлопці повинні залишатися активними, і ці хлопці можуть отримати травми", - заявив він.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram

За його словами, навряд, якщо хтось із них виступить дуже погано, це вплине на участь у грудневому турнірі в Саудівській Аравії... але якщо їх настане поразка - тоді залишається лише "дискваліфікація".

Нагадаємо, "Нокаутує, ударом підніме у повітря": Олександру Усику назвали суперника, якого він ніколи не переможе

Як повідомляв "Знай.uа", екссуперник Усика розповів, чому Володимир Кличко програв Ф'юрі: всю кар'єру таке було

Знай.uа писав, любитель московських попів Ломаченко зізнався, як його змінила головна поразка проти Лопеса: "Я виграв більше..."