Найкращий сервіс безкоштовних оголошень України OLX.ua братиме комісію з українців за успішні продажі. Нововведення поки що працює у тестовому режимі, але розширюватиметься. Скільки доведеться платити, йдеться у матеріалі порталу AIN.UA.

Портал OLX розпочав тестування комісій 20 липня і поки що нововведення поширюється не на всіх користувачів та товари. На даний момент комісію запровадили лише для деяких категорій – інструменти, предмети інтер'єру та продукти харчування та напої, а також будинок та сад.

Покупки онлайн. Фото: Youtube

Так, за успішні угоди у цих категоріях товарів доведеться заплатити комісію у розмірі 1% від суми замовлення +10 гривень. Надалі компанія планує запровадити комісію на всі товари.

Інтернет-покупки. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Варто зазначити, що комісія стягується лише з угод, які оформлялися за допомогою послуги "OLX Доставка". Ще одна умова – покупець має забрати замовлення. Якщо товар не забирають або від нього відмовляються, то комісія не знімається.

Отже, якщо покупець і продавець домовилися про угоду за межами платформи OLX (за повною передоплатою або за післяплатою), то ніякі комісії оплачувати не потрібно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у відділеннях "Укрпошти" почали пропадати дорогі посилки з Китаю: "Гроші повертати не хочуть..."

Також наш портал інформував, по-старому вже не буде: мобільні оператори попередили про зміни в поповненні рахунку через термінали.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ціни та попит рекордно впали, саме час готуватися до зимових блекаутів: скільки коштують генератори та павербанки влітку.