Мобільний оператор Lifecell порадував українців новим тарифом із безлімітним інтернетом лише за 3,57 гривні на день. Відповідна інформація з'явилась на офіційному сайті компанії.

За час повномасштабної війни в Україні суттєво подорожчали не лише продукти та інші товари, а й мобільний зв'язок. Абоненти нерідко скаржаться, що абонплата надто висока й оператори намагаються вводити нові та вигідніші тарифи.

Lifecell. Фото: скрін youtube

Так, Lifecell порадував новим тарифним планом "Потужний" з безлімітним інтернетом та 800 хвилинами на всі мобільні номери по Україні. Підключити пакет на 4 тижні коштуватиме 100 гривень або лише 3,57 гривні на день, що набагато дешевше, ніж чашка кави.

Однак такі "солодкі" умови доступні не всім абонентам, а лише тим, хто перенесе свій номер до мережі Lifecell.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Lifecell. Фото: скрін youtube

Стандартна вартість тарифу для решти абонентів – 165 гривень. Однак умови також інші: 800 хвилин на всі номери і безліміт в мережі Lifecell, 40 Гб інтернету + 20 Гб за умови своєчасної оплати пакета послуг за тарифним планом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Lifecell розповів українцям, як залишатися на зв'язку лише за 40 гривень на місяць: ось що треба зробити.

Також наш портал інформував, абонент стверджує, що Lifecell загрожує йому колекторами через 43 гривні боргу: "Навіть "Київстар" так не робить".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти "Київстар" обурені, що не можуть додзвонитися до рідних, а тарифи постійно зростають: "Ви вже зажерлися".