Зірка культового серіалу "Друзі" Меттью Перрі, чия особа назавжди врізалася в серця мільйонів шанувальників, продемонструвала далекоглядність і відповідальність, склавши заповіт ще 2009 року.

Незважаючи на свою популярність і блискучу кар'єру, Перрі усвідомлював кінцівки людського життя і необхідність підготуватися до невідворотного... тому, ретельно продумавши кожен крок, він створив документ під назвою Alvy Singer Living Trust, який став своєрідним маяком для розпорядження його майном і спадщиною після смерті. Про це повідомляє журнал People.

Меттью Перрі та Дженіфер Єністон. Фото з відкритих джерел

Відповідно до волі актора, висловленої у заповіті, все його багатство, оцінене на вражаючу суму понад мільйон доларів, має перейти до найближчих родичів Перрі: його батька Джона Перрі, матері Сюзанні Моррісон і зведених сестер Кейтлін Моррісон і Рейчел Данн.

Цікаво, що у заповіті чітко зазначено, що ніякі потенційні нащадки Перрі, яких він, на жаль, не залишив після себе, без доступу до його спадщини. Ця умова свідчить про глибоку прихильність актора до своєї сім'ї та бажання забезпечити їх благополуччя.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Для ФОП вступили у дію нові правила

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Метью Перрі, фото із соцмереж

Заповіт охоплює широкий спектр активів Перрі, включаючи авторські права, товарні знаки, його ім'я, а також майбутні гонорари, інвестиції, гроші, цінні папери і навіть його будинок. Після відходу актора до засвітів загальна вартість його спадщини була оцінена в вражаючу суму - 1 030 000 доларів.

Нагадаємо, лікарі назвали причину смерті Метью Перрі із серіалу "Друзі": таки колов кетамін, хоча Еністон і протестувала

Як повідомляв "Знай.uа", Меттью Перрі був закоханий у Дженніфер Еністон: "Не можемо бути друзями!"

Знай.uа писав, красуня Дженніфер Еністон не може прийти до тями після смерті Метью Перрі: "Вона намагається, але ..."