Популярна українська співачка, яка веде кулінарне шоу в мережі YouTube, волонтер, а також шикарна красуня Даша Астаф'єва, яка продовжує активно збирати кошти для українських бійців, озвучила визнання Емме Антонюк, у яких стосунках перебуває з батьками свого бойфренда.

Вона сказала, що коли в її житті з'явився коханий, багато чого сталося вперше. Зокрема, сім'я чоловіка сприйняла її із неймовірним теплом.

Об этом стало известно благодаря новому интервью для проекта "Це Ніхто Не Буде Дивитись", уже доступно для просмотра в YouTube.

Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube

"Дякую своєму бойфренду за відчуття, яке я дуже давно втратила. Це відчуття сім'ї, коли тебе люблять", - сказала Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

"Не повірите, але це перший мій хлопець, сім'я якого мене любить. Я не боюся, що вони скажуть: "Ой, ми дивилися твої інтерв'ю..." Навпаки, вони дивляться, підтримують, запитують, як я. Це перша людина, яка подарувала відчуття, яких у мене не було в дитинстві. Це коли тебе хвалять, дозволяють вибрати бажане, коли роблять, як ти просиш. Я все життя страждаю від того, що мене позбавляли цього всього в дитинстві", - відповіла Даша. Астаф'єва.

Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube

Даша додала, що саме через батьків її кавалерів і закінчувалися попередні стосунки. Вони її просто не сприймали.

"Їм було соромно, що я гола, вважали, що я тупа, не цікавлюся політикою, заробляю більше і принижую хлопця, що він лінивий", - сказала співачка.

Нагадаємо, Оля Полякова потрапила під роздачу фанів за кліп на тлі Меморіалу Голодомору: "Це жахливо!".

Раніше повідомлялося, що російська модель Ірина Шейк потрапила на обкладинку Vogue в українському купальнику: "Жартуєте?".

Також, "Куля з маком": пенсіонер Павло Зібров відверто розповів про розмір.