Маша Полякова, старша дочка відомої співачки Олі Полякової, нещодавно відверто розповіла про серйозні проблеми зі здоров'ям, через які їй довелося пройти непросте лікування .

На початку 2024 року дівчина раптово перенесла операцію, під час якої, як виявилося, лікарі були змушені видалити їй жовчний міхур. Як з'ясувалося, останнім часом 19-річна Маша страждала на жовчнокам'яну хворобу і на гострий панкреатит. Ще восени минулого року під час відпочинку в Африці у неї стався напад через каміння у жовчному міхурі. Тоді ситуацію вдалося стабілізувати, проте згодом проблеми лише посилилися.

Маша Полякова / фото: Instagram

За словами самої Маші, причиною таких недуг стала її юнацька необачність і шкідливі звички під час навчання у Великій Британії. Зловживання алкогольними напоями у студентські роки похитнуло її здоров'я та спричинило запальні процеси в організмі.

"Мені вирізали жовчний. Напевно, потрібно було якнайменше пити в Англії! У мене було три напади панкреатиту. Там уже були спайки, і мені говорили, що наступна могла б зробити хронічний панкреатит", - заявляє вона.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Маша Полякова, фото із соцмереж

Крім того, як розповіла сама Маша, на жовчному міхурі у неї було виявлено й іншу недугу – кістоз. Тож хірургам довелося провести ще одну операцію, щоб остаточно вирішити всі проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, Маша Полякова знову вляпалася і розповіла про своє виживання: "І тобі не соромно?"

Як повідомляв "Знай.uа", Машу Полякову звинуватили у крадіжці одягу на 8 тисяч гривень: заперечує все, але новий боді подобається

Знай.uа писав, Оля Полякова розповіла про ранок після бурхливої ​​ночі з новим чоловіком: "Чому він мені не подзвонив?"