У сім'ї принца Вільяма та Кейт Міддлтон, спадкоємців британського престолу, знову спалахнула хвиля занепокоєння та болю, викликана пильною увагою ЗМІ до їхнього особистого життя.

Як повідомляє Daily Mail, принц Вільям важко переживає той факт, що його дружина, як колись і його покійна мати, принцеса Діана, змушена терпіти суворий контроль з боку преси.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, кадр із серіалу

Роя Нікха, редактор Sunday Times, розповіла про низку теорій змови, що виникли навколо принца та принцеси Уельських.

"Побачивши, через що пройшла його мати, переслідування, з яким вона зіткнулася, я думаю, він відчуває, що знову бачить подібні тенденції - зокрема, ситуація навколо медичної таємниці його дружини, і це завдає йому болю ", - зазначила експерт.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Під час інтерв'ю ведуча Сюзанна Рейд запитала Нікхі, чи є принц Вільям "чутливим" до подібності між його дружиною і матір'ю, на що редактор відповіла: "Він завжди був чутливий до цього, ще з дитинства, і з тих пір, як він познайомився з Кетрін в університеті".

Кейт Мідлтон. Фото: Twitter

Трагічна загибель принцеси Діани у 1997 році у віці 36 років в автокатастрофі після переслідування папараці в Парижі залишила глибоку рану у серцях її синів та всієї Великобританії. В останні роки життя Діана благала про зменшення уваги преси та надання більшої конфіденційності, проте безуспішно.

Кейт Міддлтон зараз опинилася в епіцентрі пильної уваги ЗМІ після того, як у січні 2024 року Кенсінгтонський палац оголосив, що вона перенесла "заплановану" операцію і не повернеться до виконання королівських обов'язків до Великодня.

Нагадаємо, куди зникла Кейт Міддлтон? Дружину принца Вільяма ніхто не бачив уже 3 місяці, подруга принцеси Діани видала свою версію

Як повідомляв "Знай.uа", "він запитав мене...": Королева з "Зоряних воїн" Наталі Портман згадала ганебне питання Чарльза III

Знай.uа писав, Король Чарльз III "розійшовся не на жарт", ображаючи сина принца Гаррі на публіці: "Був розлючений"