Відомий український продюсер, колишня Олександра Пономарьова Олена Мозгова сильно розчарована новинами про те, що співачка Таїсія Повалій, яка зрадила Україну заради кривавих рублів, голосувала на виборах у Росії та отримала паспорт країни-окупанта.

Своє звернення Олена Мозгова склала та показала на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Таїсія Повалій, instagram.com/tpovaliyofficial

"Довго я уникала цієї теми... але. таючи, ти не просто таючи, ти просто від природи рідкісна курва, яка зрадила все! Себе, країну, землю, на якій ти народилася, ти зрадила тих, хто в тебе вірив і вчив. , хто радів твоїм успіхам і віддавав шану твоєму таланту Пам'ятай про одне!Зрадників м'яко кажучи не люблять там і ненавидять тут ... Ти втратила зв'язок з родом, тому що впевнена, що вони відмовилися мати справу з тією, яка підтримує вбивць, катів, ґвалтівників, злодіїв і просто нікчем. Подібне притягує подібне... закон Всесвіту... і тебе видно потягнуло", - пише Мозгова.

Публікація Олени Мозгової, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Підписники підтримали позицію Олени Мозгової, а також вирішили залишити не надто приємні слова для зрадниці України Таїсії Повалій:

"Зрадників зневажають скрізь... Як би вона не перефарбовувалася, але тавро залишається на все життя роду... За гроші не купиш ні честі, ні совісті... Зрадники своєї землі, свого рідного дому та країни не бувають щасливими";

"Точно і влучно сказано! Тая - це повія з великим стажем. Бог все бачить!";

"Повія, яка за гроші вже давно продавалася рашистам. Але старі люди говорили - Бог добрий, він все бачить. Карму ще ніхто не скасував";

"Включила програму самознищення для себе, поки цього не розуміє, але коли настане час, шкодуватиме, але вже ніхто не рефлексуватиме за нею";

"Боже, який жах... Нещодавно потрапило відео, де вона співає пісню Вашого батька "Край, мій рідний край". Так прикро, що "воно" посміло торкатися цієї пісні... як воно сміє...".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Нагадаємо, набридло прикидатися? Зрадниця Ані Лорак подалася на громадянство росії.

Раніше повідомлялося, що Євгенія Власова різко висловилася про зрадницю Повалій: "Нормальна людина так говорити не може".

Також, відомий український музикант з'явився перед камерою у російській формі: живими вже може і не бути.