Цей спосіб вирощування капусти підійде вам, якщо ви не приготували розсаду. Як не буде негативних температур, можна готувати ямки для посіву.

Після того, як ви підготували ямки для висадження капусти, в кожну з них вкиньте жменю попелу та склянку перегною. Це потрібно зробити в тому випадку, якщо ви не удобрювали грядки восени.

Капуста, скріншот відео

Далі пролийте ґрунт і в кожну ямку покладіть по три насінини. Зверху накрийте 5-6-літровими пляшками, що обрізають, від води. Після того, як насіння зійде і в повітрі температура 10-15 градусів, відкривайте рослини.

Важливо знову прикривати рослину проти ночі. Але пам'ятайте, що капуста – рослина, яка витримує навіть мінусову температуру. Проте слід зауважити, що недовгий проміжок часу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Розсада капусти, кадр з відео

Далі з трьох рослин, що зійшли, залиште одну сильну. Крім того, кожні 2-2,5 тижні слід підгодовувати трав'яним настоєм з додаванням попелу. Для приготування на 1 л настою додайте 25 г золи.

Дотримуючись таких простих правил, ви зможете самостійно виростити розсаду капусти, яка буде сильнішою, адже їй не потрібно сил для приживання, і раніше.

Розсада капусти, кадр з відео

Нагадаємо, що розпізнати зможете за секунду: тепер Єва та Брокард не підсунуть вам підроблені парфуми .

Раніше повідомлялося, що метеозалежним на замітку: який чай допоможе вгамувати головний біль - хороша альтернатива таблеткам .

Також стало відомо, коли можна садити редиску навесні: "золоті" правила дачників, які не бояться прохолоди .