Шоу "Супермама" на каналі СТБ знову опинилося в центрі скандалу, викликавши подив у глядачів через вибір суперечливих учасників та неоднозначних повідомлень, які вони несуть.

В останньому, одинадцятому випуску сьомого сезону, на сцену вийшла Лариса Лесневська, родом із міста Ровеньки Луганської області, яку безпосередньо торкнулися події окупації у 2014 році.

Лариса Лесневська на "Супермамі" / фото: скріншот Youtube

Нині вона проживає у Києві. Проте увагу привернуло дещо інше.

Суть скандалу полягає в тому, що брат Лариси свого часу був зрадником-сепаратистом, воюючи на стороні окупантів. У 2016 році він загинув, але це не зупинило Лісневську від того, щоб зробити татуювання на його честь.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Вона обрала для цього позивного брата "Баракуда", який зображений на її шиї.

Публікація Лариси Лесневської у 2014 році / фото: Telegram

Крім того, у соціальних мережах та спільнотах можна зустріти твердження про те, що Лариса раніше займалася проституцією. Також вона неодноразово розміщувала на своїй сторінці пости на підтримку Російської Федерації.

Ця інформація викликала обурення у користувачів мережі, які висловили своє обурення щодо участі такої учасниці у програмі "Супермама" на СТБ.

Публікація Лариси Лесневської у 2015 році / фото: Telegram

Багато хто вважає, що варто ретельніше відбирати кандидатів для участі в шоу, щоб уникнути скандальних ситуацій та підтримати імідж програми.

  • "Якщо не прикрити це дєр*мо, то хоча б перейменувати назву цього шоу на актуальну і за профілем назву: "Суперсепари"
  • Головне, що на це дер*мо йдуть чималі кошти. А могли б купити зброю.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, щоб логерка "спалила" свої мільйони на "СуперМамі", з яких платить державі мізер: Гетьманців вже "накинув оком"

Вам буде цікаво дізнатися, " Він зламав мені ногу": учасниця "Супермами" розповіла про сімейну трагедію, яка обурила українців

Крім того, наш портал повідомляв, Дмитро Карпачов пояснив, як зруйнувати психіку дитини дощенту: "Як можна бути таким тупим?"