Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченком.

«Вони ж уже працюють не топорно, а багато наших людей думають, що вони там свинособаки тупі, що вони не спроможні на інформаційні спецоперації, що вони не працюють в рамках гібридних війн. У рамках доктрини Герасимова це, мабуть, країна, яка найбільше і найефективніше освоїла методи гібридних війн. І вони вам так запакують, що ви навіть не зрозумієте, що вони під псевдо якимось там демократичними гаслами. І одночасно запускається з російських медіа хвиля, яку підхоплюють у нас колишні регіонали і деякі представники наших політичних партій», - пояснює Олексій Буряченко.

Як розповідає гість програми, результати дослідження показали, що більшість людей погоджуються на вибори під час війни, але якщо ситуація на фронті така, як була з 2015 по 2022 рік, якщо ж ідуть активні бойові дії, то ні. Тобто, констатує він, на російські ІПСО люди таки не ведуться, і Зеленського також вважають легітимним.

Також, продовжує соціолог, вони запитали людей про можливий час проведення наступних парламентських виборів, що, відповідно, перегукується із моментом закінчення війни: 20% - восени 2024 року, 6% - взимку 2024-2025 років, 25% – після 2025 року, 40% - не визначилися. За його словами, тут цікаво порівняти із тим, що було на початку війни, бо всі вірили у 2-3 тижні, у 2-3 місяці.

«Раніше у нас політика дійсно була 2-3 тижні, треба протриматись, треба дати людям надію, щоб можна було пережити оці от жахіття, які розпочались. А зараз я вже чую дуже багато де (я часто ж подорожую по регіонах у різних справах), що ця війна на довго, ми маємо вже переплановувати бюджет, ми маємо вже переформатовувати роботу тощо», - зазначає Олександр Позній.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, чи повернуться в Україну студенти, яким дозволили виїжджати закордон.

Також Знай.ua писав про те, що Дубов пояснив, як не допустити прориву фронту цього літа.