Після того, як Полякова зняла кулінарні відео, до неї звернулися військовослужбовці з проханням надіслати якісь смаколики. Щоб масштабувати цю справу, було вирішено зробити новий телепроект, у якому воїни ділитимуться власними рецептами.

Про це Полякова розповіла в Instagram. На її думку, зйомки у новому шоу допоможуть захисникам відволіктися від воєнних реалій, відпочити і відчути забутий домашній затишок.

Оля Полякова, фото: Instagram

"Для мене українська культура завжди була і є про гостинність, щедрість та смачну кухню. Запашна страва об’єднує, дарує затишок, а її приготування — заспокоює і надихає" - каже співачка.

Новий проект відкриватиме для українських глядачів не лише нові смаки, але й нові особистості людей, які на час зйомок відкладуть зброю і візьмуть у руки кухонне приладдя. Глядачі зможуть відчути атмосферу життя, яким живуть наші воїни на передовій.

Полякова запросила до участі у шоу усіх воїнів ЗСУ, які мають таке бажання. Але за умови, що на це буде дозвіл військового керівництва.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Думки українців з приводу нового шоу у коментарях розділилися. Хтось обурився ідеєю, мовляв, війна – це не шоу, а захисникам зараз не до кулінарних витребеньок. Деякі навіть сприйняли це, як «насмішку над воїнами». Інші ж, навпаки, висловили підтримку організаторам шоу. В тому числі, і самі військові.

Нагадаємо, Учасниця Супермами викликала бурю у суспільстві: сепаратизм, проституція та татуювання позивного

Також ми розповідали, що Серіал "Завдання трьох тіл" на Netflix розриває чарти, поки його продюсер готується до страти