Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь уже багато років є всіма улюбленою телеведучою програмою "Аферисти в сітях" на Новому каналі, а також продовжує активувати в Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь частенько балує аудиторію розважальними відео із собою у головній ролі, і цього разу не став винятком.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua

Ведуча вирішила показати "магію" перевтілення, якої досягла за допомогою переходу, проте кінцевий результат все ж таки здивував. Із сонної мухи вона за один "чих" стала екстравагантною лялькою "Барбі".

Для зйомок шоу артистка вже приміряла різні перуки, тож вирішила згадати минуле. На відео вона позувала з довгим волоссям рожевого кольору, а з одягу вибрала коротеньку сукню з коміксами.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з відео

Шанувальники не могли не помітити, як Лебідь йде довге волосся, нехай це навіть перука. Також деякі оцінили "магію чхання", а один із фанатів зізнався, що обіймав уві сні ведучу.

"Христина, ви мені снилися, уві сні я вас обіймав", "Чи цікаво у Вас колись було довге волосся коли саме? Вам дуже підходить", - написали користувачі.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, що вітаємо, ви "потрапили" на 500 гривень: Олена-Крістіна Лебідь попередила про підступні шахраї.

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла про великі зарплати за сумнівну роботу: "Мотайте на вус та красиві чубчики".

Також стало відомо, що Олена-Крістіна Лебідь придумала, як використати попку красуні: "Знайшла нову функцію".