Незважаючи на те, що співачка Злата Огнєвіч завжди дбайливо оберігала своє особисте життя від чужих очей, нещодавно з'явилася несподівана новина – артистка незабаром стане матір'ю вперше, якщо припущення шанувальників виявляться правдою.

Хоча сама Злата поки не коментує свого цікавого стану, все стало зрозуміло після одного з її концертів, де вона постала в обжатому чорному комбінезоні, що підкреслив її помітно закруглений живіт. Зважаючи на все, зірка вже на значному терміні вагітності.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

Злата неодноразово зізнавалася, що готова до серйозних стосунків, проте жодних деталей свого особистого не розголошувала.

Відомо лише, що раніше вона кілька разів була у стосунках, які, на жаль, закінчувалися розлукою. Чи не найгучнішим із них стали стосунки з переможцем романтичного шоу "Холостячка" Андрієм Задворним. Однак через деякий час пара розпалася, і сам Андрій зізнавався, що його почуття до Злати згасли.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Артистка дуже важко переживала цей розрив, адже, здавалося, нарешті знайшла свою другу половинку. Однак, незважаючи ні на що, життя тривало, і тепер Огнєвіч чекає на найважливішу подію у своєму житті - поповнення в сім'ї.

Цікаво, що щодо особистого життя Злати ширилися різноманітні чутки. Так блогер Богдан Беспалов то стверджував, що співачці більше подобаються дівчата, то натякав на наявність у неї заможного покровителя.

Втім, самі припущення залишаються на рівні пліток.

Нагадаємо, Василь Вірастюк захотів "постукати по голові" Потапу, але не пояснив, чому

Як повідомляв "Знай.ua", Емма Антонюк наїхала на Ольгу Фреймут, захищаючи дочку ведучої: "Я могла назвати її..."

Знай.ua писав, Дан Балан зірвався через Тіну Кароль і розповів правду про "2 роки відносин": "Небезпечна для суспільства"