Відомий український виконавець Віталій Козловський радує свою велику аудиторію не лише музичною творчістю, а й яскравими публікаціями у соцмережі Instagram.

Під час війни він також активно підтримує земляків та бійців. Віталій Козловський одного разу зустрівся зі своєю зірковою колегою MamaRika, а разом вони розповіли шанувальникам дуже кумедну історію про те, як співачка колись була закохана у нього.

Публікація Насті Кочетової, скріншот: Instagram

У свої 10-11 років Анастасія Кочетова носила довгу чубчик та фанатіла від співака. Великі почуття прокинулися, коли артистка сиділа на колінах у Козловського, і через свій вік полюбила його. Однак Віталій не відповів їй взаємністю, розчаровано зізналася Анастасія, хоча він старший за неї всього на кілька років.

[quote author=""]"Я до нього так чіплялася, так подобався мені. Соромилася, такий гарний був. Закохалася вперше. Думала, який чоловік. А він, худоба, не відчув мої страждальні ... Це стаття, краще б я не розповідала. Ми знайомі років 40. Був симпатичний, це зараз він підв'ялений такий трохи", - розповіла Кочетова.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

MamaRika та Козловський, кадр з відео

Віталій теж згадав, яка кістлява п'ята точка була у співачки в юному віці, і награбовано образився, коли вона висловилася про його вікові зміни. Оля Цибульська та колишня артиста Раміна Есхакзай у коментарях зізналися, що теж сиділи в нього на колінах.

Коментарі - instagram.com/vkozlovsky_music/

Коментарі - instagram.com/vkozlovsky_music/

Нагадаємо, що щасливий Козловський показав свіжі фото зі своєю вагітною дружиною.

Раніше ми повідомляли, що співак-захисник Віталій Козловський уперше показав обличчя вагітної дружини у чуттєвому кліпі.