Святослав Вакарчук, вокаліст та фронтмен популярного українського гурту "Океан Ельзи", увійшов до історії свого рідного міста Львова, коли на одній із його вулиць з'явилося ім'я його батька Івана Вакарчука.

Святослав поділився у своєму Instagram фотографією, де він стоїть на цій вулиці, та висловив свою гордість цим моментом.

Для нього це стало символом поваги та визнання заслуг свого батька, який був відомим фізиком, викладачем та ректором Львівського університету:

"Коли іменем твого тата називають вулицю у вашому рідному місті - це великий привід для гордості. Хотів би колись пишатися своїми дітьми так, як завжди пишався їхнім дідусем", – написав Святослав.

Популярні новини зараз

Заженуть у борги, а ви й знати не будете: клієнти Ощадбанку скаржаться на списання коштів

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому

"Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це

Показати ще

Проте, Вакарчук прагне бути натхненням для своїх дітей. У нього їх двоє: син Іван, який народився 2021 року, і дочка Соломія, яка з'явилася на світ 2022 року. ЗМІ стверджували, що мати його дітей – Євгенія Яцута, співвласник компанії Radioaktivefilm.

Хоча Вакарчук вважає за краще тримати свою сім'ю подалі від публічності, він зізнається, що вони надають йому величезного щастя. Він благополуччя і радість – найважливіші аспекти життя. У періоди стресу та труднощів він знаходить підтримку та натхнення у творчості та благодійності.

Вулиця, названа на честь Івана Вакарчука, з'явилася у Львові у 2022 році, ставши ще одним символом поваги до його знаменитого батька.

Також наш портал повідомляв, "Світло переможе пітьму...": Хливнюк обійнявся з російським репером

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Женя Галич з O.Torvald зізнався в серйозній залежності від наркотиків: "Я довів себе до того, що..."

Вам буде цікаво дізнатися, чи українські діди створили власний рух проти окупанта: зарплату не отримують, але слава вже є