Популярна українська блогерка, зірка проєкту "Холостяк" та колишня дружина Нікіти Добриніна Даша Квіткова зробила відверте зізнання. Даша відповіла, чи готова після розлучення з Нікітою відкрити своє серце та душу для нових стосунків. До того ж вона зізналася, якого саме чоловіка хотіла б побачити біля себе.

Про це Даша Квіткова розповіла у проєкті одного з українських телеканалів "Неймовірна правда про зірок", сюжет якого вже доступний для перегляду на YouTube.

Даша Квіткова, скріншот: YouTube

Незважаючи на спроби врятувати сім'ю, рік тому Даша прийняла складне рішення і зважилася розлучитися. Даша та Микита підтримують сьогодні виключно "батьківські стосунки" заради щасливого життя їхнього сина Лева і ділять обов'язки з догляду та час з ним порівну.

"Я просто зрозуміла в якийсь момент, коли ти на своєму місці, коли ти щаслива і тобі не обрізають твої крила, ти можеш підкорити будь-яку вершину І я просто в одну мить усвідомила, що щаслива незалежно від того, є в моєму оточенні чоловік чи ні", - каже Даша.

Популярні новини зараз

Заженуть у борги, а ви й знати не будете: клієнти Ощадбанку скаржаться на списання коштів

Мобілізація 2024: як держава "закручує гайки" для ухилянтів

Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому

Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат

Показати ще

Даша зізналася, що з моменту розлучення вона побувала на двох побаченнях і готова в майбутньому відкрити серце гідному та амбітному чоловікові, з яким почуватиметься захищеною.

Даша Квіткова, скріншот: YouTube

Квіткова каже, що у наступних стосунках дозволить чоловікові бути чоловіком. Тепер вона точно знає, якими рисами має бути наділений її обранець.

"Я дуже хочу, щоб поряд була людина, яка вміє розмовляти. Це має бути чоловік не з дитячою позицією. Людина, яка знає свої цілі, знає, чого хоче досягти, не любить сидіти на досягнутому. Коли ти знаєш, що людина постійно розвивається і чогось прагне", - зізналася Даша.

Нагадаємо, Квіткова різко відповіла на випади про "схуднення" на 32 кг завдяки лікам для діабетиків.

Раніше повідомлялося, Дантес згадав, як розчарувався у мамі через одне фото: "За що вона так зі мною?".

Також, так швидко забув Квіткову? На пальці Добриніна помітили нову обручку.