Зараз більшість людей користуються саме гель-лаками, оскільки вони тримаються набагато довше, проте частина досі віддає перевагу звичайним лакам для нігтів.

Якщо ви помітили, що ваша спеціальна рідина для зняття лаку раптово закінчилася, не поспішайте бігти до магазину за новою. Іноді навіть підручні кошти можуть отримати в такій ситуації.

Здорові нігті. Фото: YouTube

Спирт

Підійдуть багато засобів, у яких є високий вміст спирту, навіть антисептик. Нанесіть його на ватний диск і помістіть на ніготь, а через 10 секунд почніть терти. Лак має змитися.

Зубна паста

Як би сильно це не дивувало, але паста також працює. Головне, щоб у її складі був етилацетат. Видавіть пасту на нігті і потріть, також можна використовувати ватну паличку або стару зубну щітку.

Популярні новини зараз

Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла

Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список

Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

Показати ще

Зубна паста, скріншот з відео

Парфуми

Парфуми виробляють найчастіше на основі спирту, який і допоможе зняти лак. Але це не вийде, якщо у складі лише олії. Побризкайте духами на ватяний диск і почніть шкрябати, щоб розчинити колір з нігтів. Однак після всіх цих способів не забудьте зволожити руки кремом, тому що через спирт шкіра може сохнути.

Догляд за нігтями, фото istockphoto

Якщо тіні розбилися, то не поспішайте їх викидати: як швидко відновити косметику.

Раніше ми повідомляли, що розпізнати зможете за секунду: тепер Єва та Брокард не підсунуть вам підроблених духів.

Також стало відомо, що не витрачайте гроші на патчі – це вмілий маркетинговий хід: чим замінити розрекламований продукт.