Популярна у соціальних мережах українська співачка Lida Lee, яка нещодавно з'явилася на публіці після зізнань у алкогольній залежності, розповіла про свій стан та про те, що стало його причиною.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відверте відео, на якому, сидячи у ванній кімнаті, розповіла свою історію.

Lida Lee, скріншот: Instagram

Співачка зізналася, що переживала непростий період у кар'єрі. Якщо спочатку сцена рятувала її, то потім призвела до морального занепаду. У тому числі тому, що співачка не хотіла відігравати якусь роль, а хотіла бути собою.

Lida Lee, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Головне за 16 червня: супермаркети не приймають купюри, друге подорожчання електроенергії та блокування карток українців

Не надумайте брати ці яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркеті

Звички доведеться міняти: Нацбанк оголосив про великі зміни

У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом

Показати ще

"За весь час моєї кар'єри я бігла і постійно ставила собі запитання, куди і від кого? Я виходила на сцену і співала, зривала ваші оплески і розуміла, я тікала до вас, мене це рятувало, але я морально падала, коли тікала від кліше, що я чиясь у житті, на сцені, напевно, і вдома. Ці гойдалки зруйнували мій стан", - зізналася Lida Lee.

Lida Lee, скріншот: Instagram

Вона каже, що пережила сильний стрес і "боляче впала", але знаходить у собі сили, щоб подолати труднощі самостійно. За словами Ліди, вона змогла зробити це після того, як вибачилася у самої себе.

"Я вперше впала дуже боляче і рятувати стала себе сама. Перше, що я зробила, вибачилася за те, що коли всі мене топили, я не врятувала сама себе", - каже співачка.

Lida Lee, скріншот: Instagram

За словами Ліди, вона вирішила поділитися своїми слабкостями, щоб стати сильнішою, перепросити тих, кого підвела.

Деякі передплатники Ліди не розуміють до кінця, що трапилося в артистки в житті, саме тому люди запитують, а що ж, власне, сталося, крім того, що йде війна. Ось що пишуть під відео:

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Лідія Лі відкрила фанатам страшний секрет: співачка тільки приходить до тями і продовжує боротьбу.

Раніше повідомлялося, що ТЦК і поліція "зловили" Монатика на Хрещатику, українці запідозрили виставу: "Ніхто тебе нікуди не відправить".

Також, "колишня" Монатика Lida Lee зізналася, що повертається: "Сумували?".