Восени 2023 року, а саме 28 жовтня стало відомо про трагічну загибель міжнародного улюбленця, Чендлера із серіалу "Друзі", актора Метью Перрі. Йому було лише 54 роки.

Це сталося після виходу його трагічної автобіографічної книги та напередодні туру нею. Незадовго до смерті, на думку шанувальників, Метью подавав знаки. А в результаті – він потонув у своєму басейні. Але зараз стали відомі додаткові еподробиці його загибелі. Поліція на роздоріжжі.

Метью Перрі, фото із соцмереж

Поліція Лос-Анджелеса за сприяння Управління боротьби з наркотиками та Поштової служби США проводить розслідування через смерть актора Меттью Перрі. Першим про розслідування 21 травня повідомив таблоїд TMZ, поліція підтвердила інформацію The Los Angeles Times.

У поліції розповіли, що слідчі намагаються з'ясувати, як Перрі отримав кетамін, через вплив якого, на думку судмедекспертів, він помер. Джерела TMZ у правоохоронних органах повідомили, що розслідування триває вже кілька місяців, але на якій воно стадії неясно.

Популярні новини зараз

Головне за 16 червня: супермаркети не приймають купюри, друге подорожчання електроенергії та блокування карток українців

Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом

Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає

"Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це

Показати ще

Метью Перрі, кадр з інтерв'ю

Джерела видання стверджують, що слідчі переговорили з деякими людьми в Голлівуді, які вживають заборонені речовини, щоб знайти тих, хто передав Перрі кетамін, доступний лише за рецептом. Поки що нікого не заарештували.

У звіті судмедекспертів говорилося, що Перрі проходив терапію кетаміном від депресії та тривоги, але востаннє прийняв його за півтора тижні до смерті. Експерти дійшли висновку, що кетамін, виявлений в організмі Перрі після смерті, не міг бути отриманий в результаті терапії, оскільки речовина знаходиться в організмі три-чотири години.

Метью Перрі, фото із соцмереж

Нагадаємо, що лікарі назвали причину смерті Метью Перрі із серіалу "Друзі": таки колов кетамін, хоча Еністон і протестувала.

Раніше ми повідомляли про заповіт зірки "Друзів" Меттью Перрі: актор "попрощався" з грошима ще 15 років тому.