У матчі 31-го туру вищої ліги чемпіонату Ірландії між Богеміаном і Корк Сіті рахунок був відкритий після досить-таки курйозного автогола.

На 10-й хвилині господарі поля відкрили рахунок, навіть не торкнувшись м'яча. Після введення "ядра" з ауту екс-захисник Крістал Пелас Дем'єн Ділейні, не відшукавши варіантів продовження атаки, відпасував назад голкіперу. Але зробив це досвідчений 37-річний дефендер, не подивившись у бік воріт, а сподіваючись, що голкіпер знаходиться в рамці.

Богеміан матч виграв з рахунком 4:2!

Шедеври від Роберто Карлоса

Чемпіон світу-2002 з футболу у складі збірної Бразилії Роберто Карлос почав кар'єру в міні-футболі. 45-річний ветеран приєднався до японського клубу "Розвиток". У дебютному матчі F-ліги (вищий японський дивізіон) його команда перемогла "Воскуоре сендай" з рахунком 2:1. При цьому сам Роберто Карлос забив обидва м'ячі своєї команди.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Гра зібрала 3015 глядачів. При цьому середня відвідуваність "Розвитку" складає 1500 осіб.

Будучи футболістом Роберто Карлос захищав кольори таких клубів, як Інтер, Реал, Фенербахче, а також ряду бразильських команд. У 2011 році він завершив кар'єру в Анжі. У Махачкалі він також розпочав кар'єру тренера, після цього очолював турецький Сівасспор і Акхисар, а також катарський Аль-Арабі. У 2015 році Роберто Карлос ненадовго відновив кар'єру футболіста в якості граючого тренера індійського Делі Динамос.

Як повідомляв портал Знай.ua, воротар бразильської Сеари Еверсон забив красивий гол зі штрафного у ворота Корінтіанса.