Київське Динамо планує придбати атакуючого напівзахисника румунського клубу "Газ-Метан Дариуса Олару. Влітку, цим гравцем хотів поповнити свої ряди клуб Стяуа, однак угода не відбулася.

Цю інформацію повідомляє Digi Sport.

Відомо, що президент Газ-Метану Іоан Мергірян відмовив гранду румунського футболу.

Даріус Олару

"У нас є пропозиція по гравцеві і ми плануємо його відпустити. За ним спостерігали з трибун, - заявив Мэргирян після матчу Газ-Метану з Універсітатей (3 - 2). - За ним стежать на кожному поєдинку. Саме тому я відмовив власнику Стяуа Бекалі" Іоан Мэргирян

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

За даними джерел, представники київського Динамо давно спостерігають за Олару. Вже в зимове вікно може бути оформлено трансфер.

Даріус Олару

"Ми повинні дозволити Олару грати у футбол. Приймемо найкращу пропозицію по гравцеві і, якщо буде Божа воля, він залишить Газ-Метан. Ми плануємо виручити за нього мільйон євро і відсотки від наступного продажу" Іоан Мэргирян

Як відомо, Олару дебютував у складі Газ-Метану в 2016 році. З тих пір хавбек провів за команду 53 матчі і забив 3 голи в чемпіонаті Румунії.

Даріус Олару

Нагадаємо, президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс планує продати легендарний футбольний клуб своєму другові Нестору Шуфричу. Про це повідомляє відомий журналіст Роман Реведжук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Реведжук повідомляє з посиланням на свої джерела інформації, що переговори вже відбулися.

На даний момент у "Динамо" досить непростий період і клуб вилетів з Ліги Чемпіонів, програвши амстердамському "Аяксу". Також в цьому році "Динамо" буде виступати в Лізі Європи, де призові набагато менше.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", після перемоги збірної України над збірною Іспанії у відборі до чемпіонату світу-2019 з баскетболу українські вболівальники у переповненому Палаці спорту" разом виконали національний гімн.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що стало відомо, коли дебютує новий півзахисник Динамо.