У Лас-Вегасі пройшов бій UFC, в якому зійшлися ірландець Конор Макгрегор і росіянин Хабіб Нурмагомедов. Перемогу здобув боець з Росії задушливим прийомом в 4-му раунді.

По закінченні бою сталася бійка.

Після того, як бій був зупинений, тому що Макгрегор здався після задушливого прийому від Нурмагомедова, росіянин не захотів просто так завершувати поєдинок. Він вирішив підійти до ірландця, але його не пустили. Потім Хабіб перестрибнув через огорожу і напав на членів команди Макгрегора, у результаті чого почалася бійка.

Потім бійня перенеслася в октагон. У підсумку в ситуацію втрутився голова UFC Дана Уайт і поліція. На Макгрегора накинувся з залу навіть боєць з Чечні Зубайра Тухугов, якого вчасно відвели.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

У підсумку бійку вдалося зупинити, а Нурмагомедов почав вимагати пояс, але його росіянину не вручили. Обидва бійця були виведені з октагона, але переможцем все одно був названий Хабіб.

Вболівальники "T-Mobile Arena" в Лас-Вегасі в Хабіба, який ішов із залу, кидали пляшки з водою, пивні банки і ірландські прапори. При цьому з їхнього боку лунав дикий свист. Напевно це були фанати Конора.

Через бійку три члени команди Хабіба Нурмагомедова, які напали на Конора Макгрегора після бою, затримані поліцією. Про це заявив президент організації Дейна Уайт. За інформацією Terez Owens, один з них – менеджер дагестанського бійця Різван Магомедов.

Перемогу росіянина Хабіба Нурмагомедова над ірландцем Конором Макгрегором за титул пояс UFC прокоментував глава Мінспорту Дагестану Магомед Магомедов в інтерв'ю телеканалу "360".

"Дагестан не спав, всі чекали результату поєдинку, ніхто не сумнівався, що Хабіб виграє. 90% населення були впевнені в його перемозі, проте шляхи Всевишнього несповідимі. Не мав права він програти - сьогодні день народження Володимира Володимировича Путіна. Це подарунок, який Дагестан підніс йому", заявив глава Мінспорту Дагестану.

Прокоментував свій бій і бійку після нього також Хабіб Нурмагомедов:

"Але як люди можуть говорити, що я перестрибнув через огорожу, коли хтось говорить про мою релігію, про мого батька… ММА — це не спорт з образами, це не про трешток. Це спорт, в якому поважають суперника. Я хочу, щоб так було, хочу змінити цей вид спорту.

Знаю, що батько покарає мене, коли я повернуся додому. Але я непереможний, абсолютний чемпіон. Путін телефонував мені після всього цього, привітав з перемогою. Ще раз приношу вибачення Неваді, Лас-Вегасу. Але це був мій шанс, і я виконав його", — пояснив свій вчинок Нурмагомедов на прес-конференції після бою.

Конор Макгрегор після поразки в титульному поєдинку UFC залишив коментар у соцмережах щодо бою і продовження цієї історії.

"Хороший бій. Чекаю на матч-реванш", — написав у своєму твіттері Макгрегор.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.