Благодійний фонд форварда Барселони і збірної Аргентини Ліонеля Мессі та фонд SNF виділили 2,6 млн євро на будівництво відділення дитячого онкологічного центру, який буде розташований в столиці Каталонії.

Вчора, 18 жовтня, аргентинець взяв участь у презентації проекту і тим самим запустив будівництво цієї дитячої лікарні, повідомляє Marca.

Передбачається, що заклад розпочне роботу у другій половині 2020 року. Починаючи з лютого 2017 було зібрано 27,3 мільйона євро з необхідних 30 мільйонів.

"Це дуже щасливий момент для мене, неймовірно бути частиною цього проекту і побачити, як це стане реальністю. Я хочу подякувати всім, хто працював для того, щоб це стало можливим. Я сподіваюся, що цей проект допоможе дітям продовжувати боротися з такою жорстокою формою раку. Я дуже радий сприяти здійсненню цієї мрії", – сказав Мессі.

На відео з відкриття центру видно, що Ліонель не стримав емоцій і розплакався.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Рекорд Месси

Капітан Барселони Ліонель Мессі визнаний кращим гравцем тижня за підсумками матчів другого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Мессі отримує це звання другий раз поспіль.

Нагадаємо, 3 жовтня Барселона на виїзді обіграла лондонський "Тоттенхем" (4:2), а Мессі яскраво оформив дубль.

Ліонель Мессі

Як повідомляв портал Знай.ua, Ліонель Мессі, завдяки чудовій грі в поєдинку з Уескою (8:2), продовжив оновлення рекордів в Ла Лізі.