Захисник Динамо Київ Томаш Кендзьора дав коментар щодо виїзної перемоги киян у матчі Ліги Європи проти " Ренна (1:2).

"Мій гол? Побачив, що є можливість пробити — і пробив сильно. Добре, що так потрапив, і в підсумку м'яч залетів у ворота. Суперассист від Гармаша! (Посміхається). Дуже важливо, що ми зуміли виграти, це важлива перемога для нас, тим більше в меншості.

Вийшов дуже непростий матч. У попередніх двох поєдинках нам не вдалося виграти, ми пропускали голи на останніх хвилинах. Але тепер все склалося для нас добре, Буяльський забив прекрасний гол!

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Попереду у нас два домашніх матчі, є хороші шанси на вихід з групи. У рідних стінах ми граємо краще, і хочемо це знову продемонструвати в наступних іграх в Києві", — сказав після матчу 24-річний поляк.

Полюбуйесь, як Динамо забивало Ренну. Спочатку Денис Гармаш збирався пробити по воротах, але м'яч зрізався і полетів у бік Томаша Кендзьори, який блискучим ударом відправив м'яч у дев'ятку воріт Абдулайє Діалло. І такі ассисты, а також голи бувають у футболі!

Матч Ренн - Динамо

25 жовтня в рамках 3-го туру групового раунду Ліги Європи Динамо грало на виїзді з Ренном.

Після того, як Микола Морозюк з трьох метрів пробив в поперечину, українській команді вдалося виправитися. На 21-й хвилині гарматний удар вийшов у Томаша Кендзьора, який розпечатав ворота французів, наважившись на постріл метрів з 35-ти!

Але Ренн зміг відігратися. Клеман Греньє пробив здалеку, а Денис Бойко не зміг зафіксувати м'яч, хоча ядро ​​летіло прямо в руки українському голкіперу.

Команди за рахунку 1:1 пішли на перерву, після якої Бойко зміг виправитися, кілька разів виручивши Динамо. Але на 85-й хвилині українці залишилися в меншості після того, як Володимир Шепелєв отримав другу жовту картку.

Незважаючи на вилучення, кияни проявили характер і вигризли перемогу! Віталій Буяльський поборовся у штрафному майданчику господарів і відправив м'яч у сітку воріт Абдулайе Діалло. Як підсумок, перемога Динамо з рахунком 1:2!

Цікаво, що до цього київська команда перемагала у Франції в сезоні 1998/1999. Тоді в рамках групового раунду Ліги чемпіонів динамівці виграли у Ланса (1:3).

Ліга Європи. Група К

Ренн - Динамо Київ - 1:2 (1:1)

Голи: Греньє, 40 - Кендзьора, 21, Бульяскій, 89.

Вилучення: Володимир Шепелєв, 84 (Динамо).

В іншому матчі квартету Яблонець зіграв внічию з Астаною (1:1).

Група К після 3-х турів

1. Астана - 5

2. Динамо Київ - 5

3. Ренн - 3

4. Яблонець - 2

Як повідомляв портал Знай.ua, 25 жовтня в матчі Ліги Європи Ворскла виграла на виїзді у Карабаха (0:1). Для полтавчан ця перемога стала першою в історії в рамках групового раунду Ліги Європи.