lНародний депутат України Ігор Мосійчук оприлюднив свою електронну декларацію за минулий рік, яка миттю привернула увагу журналістів, осікільки деякі факти у ній викликали чимало запитань.

З відповідними документами можна ознайомитися на сайті НАЗК.

Так за даними декларації за 2015 рік Мосійчук зазначив наявність у нього автівки Mercedes GL450 2008 року випуску. Проте в останній декларації авто уже не значиться. Тепер за його ж даними, він власник лише одного автомобіля Lexus LX570 2008 року.

Крім рухомого майна, також нардеп вказав квартиру площею 68 квадратних метрів, яку орендує його дружина та орендоване приміщення під громадську приймальню у місті Василькові.

Також зазначається, що у минулому році депутат від Радикальної партії заробив всього 144 985 гривень, а його дружина – 8 320 гривень.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Серед інших грошових коштів Мосійчук зелкларував 139 800 євро, 177 550 доларів і 628 тисяч гривень готівкою, дружина має 7 600 євро, 22 тисячі доларів та 420 000 гривень.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у мережі набирає популярності відео, на якому зняли віллу Петра Порошенка. Закордонне помешкання українського президента знаходиться у Іспанії на березі Середземного моря.Проте, глава держави не задекларував цю нерухомість.