Спартак Москва офіційно оголосив про призначення на пост головного тренера "червоно-білих" екс-тренера запорізького Металурга, львівських Карпат і Севастополя Олега Кононова.

Контракт з 52-річним білоруським фахівцем розрахований до кінця сезону 2019/20 з можливістю продовження, відштовхуючись від результатів. Керівництво Спартака ставить перед Кононовим цілі вийти в Лігу чемпіонів і здобути перемогу в Кубку Росії.

Екс-асистент Андрія Шевченка у збірній України Рауль Рианчо, який виконував обов'язки головного тренера Спартака, покинув московський клуб.

До Спартака Кононов тренував тульський Арсенал.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Курйоз зі Слуцьким

Головний тренер нідерландського Вітесса Леонід Слуцький перед суботнім матчем з ПСВ Ейндховен потрапив у смішну ситуацію.

Журналіст Fox Sports брав інтерв'ю у російського коуча на брівці поля і попросив його прокоментувати інформацію про інтерес до його персони лісабонського Спортинга і чи правда, що він може піти з Вітесса.

Слуцький заявив, що він відданий Вітессу і додав наступну фразу "If only owner or maybe director suck me in this situation i will go out" ("Якщо власник або, може бути, директор від**окче мені, то в цій ситуації я піду").

Слуцький замість дієслова "suck" ("смоктати") хотів сказати "sack" ("звільнити").

Репортер відразу цього не зрозумів і перепитав тренера, що він має на увазі. Слуцький ще раз повторив і тоді журналіст зрозумів, про що йдеться і що сказав наставник.

Зазначимо, що ПСВ виграв у Вітесса з рахунком 1:0.

Як повідомляв Знай.ua, Рауля Ріанчо освистали московські фани.