Дружина захисника київського Динамо і збірної України Миколи Морозюка Ірина в Instagram розповіла, чому її фігура так привабливо виглядає.

Ірина написала, що два рази вдавалася до допомоги пластичних хірургів, тому що з юних років комплексувала через маленькі груди.

"В дитячому віці я завжди була найменшою серед усіх моїх ровесниць. В старших класах, коли дівчата стають вже схожими на дівчат, я відставала в цьому. У мене, звичайно, були присутні комплекси. Доводилося носити одяг, що приховує відсутність усіх опуклостей на моєму тілі.

Через деякий час, коли я зрозуміла, що це мені абсолютно не заважає бути привабливою для чоловіків, все змінилося.

Потім я познайомилася з моїм майбутнім чоловіком, ми розговорилися на тему збільшення грудей і від нього надійшла пропозиція про пластику: "Кохана, у тебе дуже гарна, маленька груди, але якщо ти хочеш більше, то я не проти". І через місяць я вже була з красивим 2-м розміром", – написала Ірина на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Груди аргентинської телеведучої

Ведуча аргентинського спортивного каналу зважилася на пластичну операцію по зменшенню грудей, щоб не втратити улюблену роботу.

Симпатичну аргентинську дівчину звати Наті Хота і вона вела футбольну програму на телеканалі ESPN і, як виявилося, її дорікали через розмір грудей, які насправді виглядали приголомшливо.

Співрозмовники аргентинки часто відволікалися на них і тому, невідомо з чиєї примхи, Наті довелося зменшити розмір грудей.

"Той момент, коли ти засмучена, згадавши, що вчора зробила операцію на грудях і тепер не маєш уяви, як будеш виглядати" – підписала Наті фото у своєму обліковому записі в мережі Instagram відразу після операції.

А раніше Наті виглядала ось так:

до Речі, у Наті є хлопець! І навряд чи він радий вчинку своєї дівчини.

Голі груди на баскетболі

Відома американська порноактриса Дава Фокс побувала на матчі НБА Фінікс Санз - Сан-Антоніо Сперз (90:120). Дівчина розважилася, оголивши груди на трибуні. 36-літня уродженка Нью-Йорка, попиваючи коктейль, побачила, що поруч з нею сидить власник Фінікса Роберт Сарвер і зважилася на цей сміливий крок.

"Арена була заповнена наполовину, "Санс" програвали і нам треба було якось розважитися", - пояснила Фокс свій вчинок.

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна у спокусливому купальнику показала заслужений відпочинок.