Промоутер британця Ентоні Джошуа Едді Хірн, відповідаючи на питання стосовно майбутнього суперника свого підопічного, не виключив бою-реваншу проти українця Володимира Кличка.

"Ми поки що не говорили з командою Деонтея Вайлдера. Якщо він переможе в суботу Тайсона Ф'юрі, то вже в неділю ми зателефонуємо і почнемо переговори. Якщо Вайлдер знову скаже "ні", то я вже не знаю, що їм ще запропонувати.

Можна легко організувати бій на 13 квітня. Можна провести і два бої — один у США, інший у Великобританії. Це буде цілком справедливо. У нас достатньо часу для організації.

Якщо ми не домовимося, то є Ділліан Уайт. Що стосується опонентів зі статусом "вайлд-кард", називали Андре Уорда і Володимира Кличка. Бій Джошуа і Кличка в квітні? Хто знає, чому б і ні? Адже ми говоримо про одного з найсильніших супертяжів в історії", - сказав Едді Хірн.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще
Нагадаємо, українка Ганна Охота вийшла у фінал змагань у категорії до 48 кг.

Охота у півфіналі одноголосним рішенням суддів перемогла представницю Японії Мадоку Ваду (5:0).

У вирішальному поєдинку Ганна зійдеться з п'ятиразовою чемпіонкою світу, призером Олімпійських ігор Чунгнейджанг Мері Ком Хмангте з Індії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чинний чемпіон Європи та світу серед аматорів, найкращий боксер світу серед аматорів у 2017 році за версією AIBA, Олександр Хижняк отримав пропозицію про перехід у професіонали.

Олександр Хижняк

Як повідомляє Luckypunch.net, промоутерська компанія Top Rank, яка веде справи Василя Ломаченка (11-0, 9 КО) і Олександра Гвоздика (15-0, 12 КО) хоче підписати контракт з Хижняком.
Проте, Олександр заявив, що поки не збирається переходити у професіонали. У його планах - виступ на Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Лише після цього він буде думати про перехід у професіонали.
Нагадаємо, Хижняк став найкращим спортсменом 2017 року в Україні. Крім того, Міжнародна боксерська асоціація (AIBA) визнала українця найкращим боксером 2017 року незалежно від вагової категорії.
У 2017 році Хижняк виграв чемпіонат Європи і завоював золото у ваговій категорії до 75 кг на чемпіонаті світу в Гамбурзі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.