Чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO і журналу The Ring в середній вазі мексиканець Сауль Альварес (50-1-2, 34 КО) і чемпіон за версією WBA Regular британець Роккі Філдінг (27-1, 15 КО) проведуть бій 15 грудня на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку.
На кону цього бою – титул "регулярного" чемпіона WBA в другій середній вазі, який зараз належить Філдінга.
Сауль Альварес і Роккі Філдінг

На фінальній прес-конференції Філдінг заявив, що після перемоги над Альваресом стане суперзіркою боксу.

"Я буду використовувати кожну свою перевагу. Він приходить в мій дивізіон. Мені комфортно в моїй категорії, я добре зігнав вагу.

Я готовий до всього, буду використовувати свої найкращі здібності. Це буде цікавий бій, і я з нетерпінням його чекаю.

Я постараюся підловити його, коли він буде не захищений. Коли він постарається нокаутувати мене, я нокаутую його. Саме це ви побачите в суботу ввечері. Коли хтось виходить нокаутувати мене, я завжди завершую бій нокаутом. Так що побачимо. Я знаю, що він досвідчений, розумний боєць, але він робить багато помилок. Якщо все складеться так, як ми опрацьовували в таборі, то я виграю.

Наступного дня після бою я стану суперзіркою боксу", - сказав Філдінг в інтерв'ю порталу Seconds Out.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Сауль Альварес

Відзначимо, за прогнозами букмекерів, Альварес є незаперечним фаворитом у бою проти Філдінга. Ставки на Сауля приймаються з коефіцієнтом 1,04, тоді як на Філдінга - 9 до 1, нічия - 34 до 1.
Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

Також боксер прокоментував свій майбутній поєдинок проти Роккі Філдінга.

"Філдінг - сильний боєць. У нього довгі руки, він високий. Моя команда робить все, щоб уникнути сюрпризів у поєдинку з ним. Не секрет, що я кращий боксер, у мене більше досвіду, але я ризикую, коли виходжу проти чемпіона світу в іншій вазі і через цей ризик бій стає рівним.

Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.