У що перетворюється розвинутий та добре налагоджений бізнес після "націоналізації" в "ДНР", наочно продемонстрував бізнесмен з Горлівки Володимир Веселкін.

Про свою історію він розповів виданню "Четверта влада".

За словами Володимира, після того, як у 2014 році на Донбас прийшли російські окупанти, він добровольцем записався до одного з батальонів і став на захист України.

У Горлівці у Веселкіна залишилася справа, в яку він вклав чимало сил та грошей.

За п'ять кілометрів від Майорська бізнесмен мав пять тисяч квадратних метрів складських, офісних, авторемонтних і виробничих приміщень, розташованих на двох гектарах заасфальтованої площі.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Тут у нього працював цех кондитерських виробів. Окремо виготовляли скотч, тротуарну плитку, вікна. Також на території діяла сучасна станція локальної очистки води виробництва Данії.

"У моїх цехах були такі умови, що наймані працівники дякували за такі класні душові кабіни. Вдома у них у ванній і то не було таких умов. Старався для них ... Тільки оренди землі платив 12 тис. грн на місяць", – зізнався горлівчанин.

На об'єкті працювали близько ста людей.

Коли прийшли бойовики, вони спочатку "націоналізували" бізнес Володимира, а потім банально все розтрощили й пограбували. Бізнесмен каже, що кредит, який виплачував п'ять років, так і не встиг погасити.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", експерти розповіли, що чекає на Україну після "націоналізації" терористами великих промислових підприємств Донбасу.