Колишній чемпіон Франції з боксу в суперважкій вазі Крістоф Деттінгер (18-4-1, 7 КО) заарештований за напад на ОМОН, повідомляє BoxingScene.
Як пише видання, Деттінгер взяв участь в акціях протесту в Парижі. Боксер атакував поліцейського разом з іншими протестувальниками і змусив силовиків відступити.
"У мене всередині гнів народу. Бачу, як ці президенти, міністри і держава набивають кишені, вони не здатні подавати приклад. А ми платимо. Французи, я з вами всім серцем. Ми повинні продовжувати цей мирний бій", - заявив боксер.
Як раніше писав Знай.ua, американський боксер Едріен Бронер (33-3-1, 24 КО), колишній володар титулів у чотирьох дивізіонах, заарештований.
Як повідомляє TMZ, 23 грудня Бронер був заарештований у Флориді. Причиною арешту стала неявка боксера в суд на декілька засідань поспіль.
Бронера доставили в окружну в'язницю, але пізніше відпустили, ймовірно, під заставу.
Нагадаємо, у грудні 2017 року Бронера звинуватили у водінні автомобіля без водійських прав, перевищення швидкості і відсутність страховки. До цього він вже прогулював розгляди, через що був затриманий у липні 2018 року. У лютому скандального боксера заарештували в торговому центрі за підозрою в сексуальних домаганнях.
Нагадаємо, 19 січня 2019 року відбудеться бій між Едріеном Бронером і екс-чемпіоном світу у восьми вагових категоріях Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО).

Бій Пак'яо - Бронер відбудеться 19 січня

Поєдинок відбудеться в Лас-Вегасі (США) на арені MGM Grand.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пак'яо поділився своїми планами в політиці.