Наслідки "братньої любові" російських найманців, які після 17 години вечора знову почали гатити по житлових кварталах багатостраждальної Авдіївки, опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook головний поліцейський Донеччини В’ячеслав Аброськін.

"О 17.20 бойовики почали розстріл старої частини Авдіївки. Знову потрапляння снарядів у житлові будинки. З одного зруйнованого помешкання поліцейські евакуювали сліпого дідуся 1929 року народження, який чудом залишився живий", – йдеться в повідомленні.

Снаряд потрапив у дах будинку і вибухнув у сусідній кімнаті. Правоохоронці, прибувши на місце події, евакуювали 87-річного чоловіка і відвезли його до родичів в інший район міста.

[[{"fid":"174538","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"540","width":"960","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

На фото можна побачити, що снаряди знесли частину паркану та пошкодили вікна в будинку.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", представники міжнародної групи розслідувань Bellingcat виявили десятки одиниць важкої військової техніки росіян під Алчевськом.

[[{"fid":"174540","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"540","width":"960","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Поки терористи обстрілюють мирне населення Донбасу, ватажок "ЛНР" мріє якнайшвидше провести референдум та приєднатися до Росії.