Олександрія оголосила про оренду українського півзахисника Стандарда Валерія Лучкевича, повідомляє офіційний сайт клубу.

Угода з 23-річним футболістом розрахована до кінця поточного сезону, а Валерій буде виступати за Олександрію під номером "17". До речі, Лучкевич разом з командою з Кіровоградської області вже провів навчально-тренувальний збір у Туреччині.

Лучкевич перейшов до Стандарду з Дніпра в січні 2017 року. За цей час уродженець Запоріжжя зіграв за бельгійську команду 25 матчів, в яких відзначився одним голом.

Гол Кравця

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Український форвард турецького Кайсеріспора Артем Кравець відкрив рахунок у матчі Суперліги Туреччини проти Єні Малатьяспора. Гравець збірної України відзначився дебютним взяттям воріт у чемпіонаті Туреччини 2018/19.

Кравець вийшов у стартовому складі. Екс-нападник київського Динамо на 14-й хвилині ударом головою відкрив рахунок у виїзному матчі проти Єні Малатьяспора, який посідає 3-є місце.

Згодом претендент на Лігу чемпіонів зрівняв рахунок.

Зазначимо, що на 80-й ще один українець Олександр Кучер вийшов на поле замість Кравця. Матч так і завершився з рахунком 1:1.

Малатьяспор залишився на 3-му місці (33 очки), але дає шанс Коньяспору Опанасенка випередити себе в разі перемоги. Кайсеріспор, який не програє вже 6 турів поспіль, набрав 22 бали і йде 14-м, на 4 очки випереджаючи Різеспор українця Миколи Морозюка, який розташувався в зоні вильоту.

Додамо, що Кравець у цьому сезоні тричі забивав у 4-х матчах Кубка Туреччини. Український форвард у матчах чемпіонату переважно виходить на заміну.

Загалом у складі Кайсеріспора на даний момент Артем провів 26 ігор, в яких 8 разів відзначився голами. За національну збірну України екс-динамівець провів 23 матчі та забив 9 м'ячів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.