На першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи, який відбудеться 14 лютого в Харкові, донецький "Шахтар" зіграє проти франкфуртського "Айнтрахта".
Німецька команда вже забронювала в Харкові цілий готель Superior Golf & Spa, де традиційно зупиняються всі суперники "Шахтаря" в єврокубках.
Як виявилося, тренер збірної України Андрій Шевченко планував відвідати матч Шахтар - Айнтрахт, а в цьому готелі в нього є постійний номер. Але, на цей раз йому доведеться шукати інше житло.
"Ми завжди запитуємо у приїжджих команд: "Можна здати вам готель без одного номера?". У половині випадків заперечень не було. Але іноді, як і зараз з "Айнтрахтом", гості кажуть: "Ні". Андрій не ображається. Раз так сталося, після матчу він буде ночувати у мене вдома. Заберу його після гри, поспілкуємося", - передає слова власника готелю Юрія Сапронова видання "Сегодня".
Як писав Знай.ua, на першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи Шахтар — Айнтрахт німецьку команду буде підтримувати значна аудиторія.

З Німеччини в Україну на відповідальний поєдинок прилетить приблизно 2500-2700 тисяч фанатів.

Про це повідомив директора з експлуатації компанії "Шахтар Сервіс" Вадим Гунько.

"Матч буде якщо не унікальний, то, принаймні, не рядовий: очікується близько 2500-2700 німецьких фанатів. Так багато вболівальників гостьової команди в Харків на єврокубки ще ніколи приїжджало.

Буде організовано не менше п'яти прямих чартерних рейсів з Франкфурта. Там дуже серйозний рівень підготовки: німецьких фанів будуть супроводжувати їх поліцейські, стюарди та працівники клубу по роботі з уболівальниками.

Популярні новини зараз

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

Показати ще

УЄФА присудило цьому матчу високий рівень ризику. Пов'язано це з тим, що вболівальники Айнтрахта на попередньому виїзному матчі Ліги Європи – проти Лаціо в Римі – влаштували безлади.

В результаті УЄФА ухвалив рішення присудити німецькому клубу дворічний випробувальний термін: ще одне подібне порушення – і до кінця цього терміну всі виїзні матчі пройдуть без вболівальників Айнтрахта", - сказав Гунько.

Матч Шахтар - Айнтрахт відбудеться 14-го лютого на ОСК "Металіст". Зустріч буде зіграна 21-го лютого у Франкфурті-на-Майні.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Айнтрахт перед іграми з Шахтарем перейшло два футболісти.