Легендарний футбольний тренер Луї ван Гал прийняв рішення завершити тренерську діяльність.
67-річний Луї ван Гал розповів, що планував піти з футболу ще в 55 років.
Луї Ван Гал
"Я вирішив закінчити. Моя дружина кинула роботу 22 роки тому, щоб супроводжувати мене на моїй роботі за кордоном. Я сказав їй, що зав'яжу з футболом у 55 років. Зараз мені 67. Я не можу постійно продовжувати.
Моя дружина також має право на життя з Луї ван Галом. І можу запевнити вас, що зараз вона неймовірно щаслива", - передає слова ван Гала AS.
Луї ван Гал працював в таких клубах, як Барселона, Баварія, Аякс, Манчестер Юнайтед і АЗ, двічі очолював збірну Нідерландів.
Чотири рази вигравав чемпіонат Нідерландів (Аякс, АЗ), двічі - чемпіонат Іспанії (Барселона), по одному разу чемпіонат Німеччини (Баварія) і Лігу чемпіонів, Кубок УЄФА і Міжконтинентальний кубок (Аякс), два рази - Суперкубок УЄФА (Барселона, Аякс). Крім того, завоював Кубок Нідерландів (Аякс), Кубок Іспанії (Барселона), Кубкок Німеччині (Баварія) і Кубок Англії (Манчестер Юнайтед).

Як писав Знай.ua, Жозе Моуріньо, колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед", може знову очолити мадридський "Реал", де працював у 2010-2013 роках.

Жозе Моуріньо

За інформацією видання The Telegraph, нинішній тренер "Реала" Сантьяго Соларі допрацює до кінця сезону, а вже влітку його замінить Моуріньо.

Сантьяго Соларі

Як писав Знай.ua, керівництво "Реала" прийняло рішення звільнити головного тренера команди Сантьяго Соларі, повідомляє Mundodeportivo.com.
Таке рішення було прийнято після того, як 5 березня "Реал" програв "Аяксу" з рахунком 1:4 і вилетів з Ліги чемпіонів.
Керівництво клубу вже шукає заміну Соларі. Серед кандидатів - Массіміліано Алегрі, Зінедін Зідан, Маурісіо Почеттіно та Жозе Моуріньо.
Як повідомляв портал Знай.ua, Жозе Моуріньо може очолити німецький гранд.