Перед стартом матчу 1/8 фіналу Ліги Європи між Динамо і Челсі (0:5) фани київської команди зобразили на трибуні прапор Військово-морських сил України.

Акція була зроблена на підтримку українських моряків, яких РФ з осені минулого року утримує в полоні після нападу на наші кораблі.

Зустріч, в якій динамівці розгромно поступилися англійському гранду, відвідало 64,8 глядачів.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Успіх Зінченка

Український гравець Манчестер Сіті Олександр Зінченко увійшов до команди тижня Ліги чемпіонів за версією WhoScored.

22-річний українець у матчі Ман Сіті - Шальке (7:0) зробив асист і показав класну гру. Завдяки цьому Саша отримав оцінку 8,6.

Команда тижня в Лізі чемпіонів за версією WhoScored виглядає наступним чином:

Крім українського легіонера в команді кращих опинилися ще 5 футболістів Ман Сіті (Едерсон, Кайл Уокер, Бернарду Сільва, Ілкай Гюндоган, Лерой Сане), 3 представника Барселони (Жерар Піке, Ліонель Мессі і Луїс Суарес), а також по одному гравцю з Ліверпуля (Вірджил ван Дейк) і Ювентуса (Кріштіану Роналду).

Раніше Зінченко став найкращим гравцем лютого в Ман Сіті. Також Саша потрапив до символічної збірної Прем'єр-ліги Англії.

Ман Сіті - Шальке - 7:0

Манчестер Сіті Олександра Зінченка з розгромним рахунком 7:0 переміг Шальке 04 Євгена Коноплянки. Ця перемога стала для "городян" найбільшою в історії єврокубків. А поразка Шальке стала найбільш розгромною для німецьких команд у Лізі чемпіонів.

Зінченко відзначився в матчі асистом і після поєдинку обмінявся футболками з Коноплянкою. Так українські футболісти підтвердили свої дружні відносини.

Задоволений Зінченко похвалився футболкою Коноплянки і опублікував фото в ній у своєму Instagram.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч

Манчестер Сіті " - " Шальке 04 - 7:0 (3:0)

Голи: Серхіо Агуеро, 35 (з пенальті), 38, Лерой Сані, 42, Рахім Стерлінг, 56, Бернарду Сілва, 71, Філ Фоден, 78, Габріел Жезус, 84.

Перший матч: Шальке 04 - Манчестер Сіті - 2:3

Перший матч в Гельзенкірхені аглийская команда виграла з рахунком 2:3, а тому в матчі-відповіді, маючи перевагу могла грати розкуто. У підсумку Сіті забили сім безотвтеных м'ячів у ворота німців.

Цікаво, що "шахраї" трималися до 35-ї хвилини, зберігаючи хоч якусь інтригу в матчі, але потім швидким дублем відзначився Серхіо Агуеро, а також гол у свій актив записав Лерой Сані. У другому таймі побиття продовжилося. Точні удари в свій актив записали Рахім Стерлінг, Бернарду Сілва, Філ Фоден і Габріел Жезус.

Як підсумок, перемога Ман Сіті з рахунком 7:0! Команда Хосепа Гвардіоли продовжує боротьбу за перемогу в Лізі чемпіонів!

Зазначимо, що повний матч відіграли українські легіонери Ман Сіті і Шальке. Олександр Зінченко відзначився асистом і жовтою карткою за "городян".

У свою чергу, Євген Коноплянка пішов з поля без результативних дій.

Як раніше повідомляв Знай.ua, "Ювентус" розгромив "Атлетіко" з рахунком 3:0 і вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів завдяки хет-трику зоряного португальця Кріштіану Роналду.