Знаменитий кіпрський футболіст англійського походження Майк Талассітіс (Mike Thalassitis) у віці 26 років був знайдений мертвим у лісі біля свого будинку в графстві Ессекс, інформує Daily Mail. Причини смерті не повідомляються.

Майкл Таласситис народився в англійському місті Едмонтоні 19 січня 1993 року. Виступав за клуби п'ятого дивізіону чемпіонату Англії – Національної ліги. Форвард вдало виступав за молодіжну збірну Кіпру U21. Також в 2017 році він взяв участь британському реаліті-шоу знайомств "Острів любові". Знімався в різних популярних телешоу.

Гордон Бенкс

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Легендарний англійський воротар Гордон Бенкс пішов з життя у віці 81 року, повідомляє офіційний сайт Сток Сіті.

Легенда англійського футболу 6 разів визнавався кращим голкіпером. Він був основним воротарем збірної Англії на переможному домашньому чемпіонаті світу-1966. Через 4 роки Бенкс на Мундіалі в Мексиці зробив найкращий сейв в історії футболу. Тоді уродженець Шеффілда у чудовому стрибку парирував удар великого Пеле.

Також Гордон Бенкс разом зі збірною Англії виборов бронзу чемпіонату Європи 1968 року.

На клубному рівні знаменитий воротар найбільше відіграв за Лестер Сіті і Сток Сіті. Крім того, захищав кольори Міллспо, Роумарш Велфер, Честерфілда, Клівленд Стокерс, Хелленіка, Форт-Лодердейл Страйкерс і Сент-Патрікс Атлетік. Як тренер працював з Телфорд Юнайтед.

Відповідно референдуму Міжнародної федерації історії та статистики футболу ІФФХС, проведеним серед світових футбольних експертів, Бенкс зайняв друге місце в списку найсильніших воротарів XX століття після Льва Яшина. Цікаво, що Гордон з позитивом дивився на той факт, що йому відвели другу сходинку, віддаючи данину поваги колезі і зазначивши, що Яшин теж був чудовим футболістом.

Дружину Бенкса звати Урсула. У них народилося троє дітей: Роберт (нар. 1958), Уенді (нар. 1963) і Джулія (нар. 1969). Друзі футболіста описують Гордона як "дуже врівноважену, добродушну людину".