У п'ятницю, 12 квітня, на арені "Staples Center" в Лос-Анджелесі чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) проведе захист титулів в бою з британцем Ентоні Кроллою (34-6-3, 13 КО).

Про успіхи в боксі Василя ми знаємо багато, а от про сім'ю український боксер розповідає не часто.

Про особисте життя Ломаченкf відомо мало. Уродженець Одеської області одружений і має двох дітей.

Дружину Василя звуть Олена, вона родом з Білгород-Дністровського, як і боксер. Красуня-брюнетка серйозно займалася спортивною акробатикою та її тренером була майбутня свекруха Тетяна. Дружина боксера якось навіть виграла срібну медаль чемпіонату Європи серед юніорів.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Саме в спортзалі відбулася доленосна зустріч Василя і Олени, до мами якої боксер часто приходив на тренування пострибати на батуті. На момент зустрічі їм було близько десяти років.

Як пізніше зізнавався боксер, кохання з першого погляду у них не було, але пізніше Ломаченко до неї ще раз придивився і зрозумів, що дівчина є його долею.

Трохи менше десяти років тому закохані зіграли скромне весілля і зараз виховують двох дітей: у листопаді 2011 року у пари народився син Анатолій, якого назвали на честь батька і тренера Василя, а в липні 2013 року Олена народила доньку Вікторію. У своїх старих інтерв'ю боксер зізнавався, що мріє побудувати досить великий будинок, щоб у ньому було місце для трьох або чотирьох дітей.

В Україні бій Ломаченко - Кролла в прямому ефірі покаже телеканал Інтер в рамках програми "Великий бокс". Початок трансляції - 13 квітня (субота) о 5:50 за київським часом.

Василь Ломаченко

За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Так, букмекерська контора William Hill приймає ставки на перемогу Ломаченка з коефіцієнтом 1,01. А на перемогу Кролли встановлено коефіцієнт 21,00. Нічия оцінюється в 34,00.

Напередодні поєдинку компанія Top Rank Boxing презентувала офіційний промо-ролик бою:

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.
Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко несподівано заговорив про завершення кар'єри.
Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт назвав головну загрозу для Василя Ломаченка.