Донецький "Шахтар" виграв Кубок України в сезоні 2018/2019. У фінальному матчі "гірники" з рахунком 4:0 розгромили "Інгулець", що виступає у Першій Лізі. Сталося це у середу, 15 травня, у Запоріжжі.

У перші 20-ть хвилин матчу "Шахтар" не особливо форсував події в атаці й "Інгулець" на цьому фоні вдало захищався, і навіть провів кілька контратак, але без ударів по воротах. На 28-й хвилині поєдинку рахунок в грі був відкритий. Після удару Тайсона м`яч зрізався на Тете, який пробив в один дотик у кут воріт - 1:0. На 39-й хвилині Тете оформив дубль, замкнувши простріл на штанзі від Ісмаїлі - 2:0, пише "Українська Правда".

На першій доданій хвилині до основного часу Жуніор Мораєс робить рахунок 3:0, перегравши воротаря "Інгулця".

У другому таймі футбол у виконанні обох команд не змінився. "Шахтар" мав ще кілька моментів, щоб довести рахунок до розгромного, але пробив воротаря "Інгульця" лише один раз. На 60-й хвилині класним ударом метрів з 19-ти Манор Соломон поцілив у верхній кут воріт "Інгульця" - 4:0.

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

На 79-й хвилині "Інгулець" видав і перший удар у площину воріт "Шахтаря": пробивав Артем Щедрий і надійно відіграв воротар "гірників". Вже в доданий арбітром час Олексій Шевченко відбив небезпечний удар зі стандарту Іллі Коваленка.

Для "Шахтаря" цей виграш Кубка України став 13-м в історії.

Нагадаємо, що 31-річний український захисник грецького ПАОКа Євген Хачеріді може перейти в донецький Шахтар. На даний момент йде активна стадія переговорів. Трансфером відомого гравця займається агент Вадим Шаблій.

У минулому чемпіонаті Греції Хачеріді зіграв за ПАОК всього три матчі і жодного разу не брав участі в поєдинках в 2019 році. ПАОК готовий відпустити українського футболіста, який є одним з найбільш високооплачуваних гравців клубу.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.

Також портал писав, що уругвайський новачок київського Динамо Карлос де Пена почав вивчати українську мову.